Agro

Agro Substrát pro orchideje

5 l
99,90 Kč 19,98 Kč/l

Doručení už do 60 minut

900+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Substrát pro orchideje, který výborně splňuje jejich nároky na vzdušnost kořenového systému a vyrovnanou potřebu živin a stopových prvků.

Výsledkem je bujnější a zdravější růst orchidejí. Substrát je vhodný také na bromélie, antúrie a ostatních epifytické rostliny (tedy rostliny s nízkou potřebou živin).

  • Objem balení: 5 l.

Substrát pro orchideje je hrubší struktury, což je dáno vysokým podílem vláknité bílé rašeliny pro maximální provzdušnění. Dále obsahuje vyrovnaný obsah základních živin a stopových prvků.

Použití

Používejte podle návodu na obalu.

O výrobci

Agro CS je ryze českou společností, založenou v roce 1992. V té době navázala na činnost Agropodniku Česká Skalice, který sloužil zemědělcům v oblasti poradenství, skladování a aplikace hnojiv. Pro svůj rozvoj AGRO CS v následujících letech využilo odborných zkušeností a znalostí a v roce 1994 rozšířilo své aktivity o výrobu substrátů a malobalení hnojiv. Tuto činnost nadále systematicky rozšiřovalo a v současné době patří ve střední a východní Evropě k předním výrobcům substrátů, hnojiv a travních osiv.

Skladování

Uchovávejte v suchu. Chraňte před vlhkostí.

Výrobce

AGRO CS a. s.
č. p. 265
552 03 Říkov
Česká republika