Milko Můj Skyr 0% ostružina

140 g
17,90 Kč 127,86 Kč/kg
Český původ na rohlíku
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Ostružinový jogurt Milko Můj Skyr.

Milko Můj Skyr je islandský styl jogurtu, který je charakteristický vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Milko Můj Skyr obsahuje 0 % tuku. Obsahuje také živé jogurtové kultury, bifidobacterie BB-12, které napomáhají trávení.

Použití

Jogurt Můj Skyr si můžete dát ke snídani nebo svačině, samotný či v kombinaci s čerstvým ovocem. 

Tip! Připravte si lahodný ostružinový nanuk podle následujícího postupu:

Spodní část formy na nanuky rovnoměrně naplňte ostružinovou šťávou. Ponechte cca 2 hodiny v mrazáku dokud nezmrznou. V míse smíchejte Můj Skyr ostružina, rozřeďte mlékem a přidejte mražené ovoce. Opatrně zalejte zmrzlou vrstvu šťávy a naplňte až po okraj formy. Nechte přes noc zamrznout.

O výrobci

Polabské mlékárny a.s. je česká mlékárna s obchodní značkou Milko, výrobním závodem a sídlem v Poděbradech a sýrárnou ve Varnsdorfu. Každý den zpracovávají čerstvé mléko a smetanu výhradně od českých zemědělců.

Výsledek obrázku pro milko logo

Skladování

Skladujte při teplotě od 4 °C do 8 °C.

Výrobce

Polabské mlékárny a.s.
Dr. Kryšpína 510
290 16  Poděbrady
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 11 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mléko
Ostružinové složky18 %
Ostružinové pyré43 %
Cukr
Citronová šťáva
Šťáva z černého bezu
Jogurtová kultura s Bifidobacterium BB-12

Alergeny

Mléko

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota360 kJ/85 kcal
Tuky0.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy11 g
z toho cukry9 g
Bílkoviny9.5 g
Sůl0.07 g
Vláknina g