SEMO

SEMO Kedluben Dvorana

1 balení
29,90 Kč 29,90 Kč/balení

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bílá brukev, vyniká raností a odolností proti vybíhání i deformaci bulev při horších světelných podmínkách a nízkých teplotách. Je určena pro všechny způsoby rychlení, kdy tvoří jemné, šťavnaté, ploše kulovité, světle zelené, středně ojíněné bulvy.

Pěstování

Bohatá skladba nabízených odrůd umožňuje pěstování brukví po celý rok, i když nejžádanější jsou na jaře. Daří se jim nejlépe v hlinitopísčité, humózní a záhřevné půdě s pH 6,2–7,8. Obvykle je zařazujeme do druhé trati. Během pěstování zajišťujeme optimální půdní vláhu pravidelnými středními dávkami vody. Vyrovnaný vláhový režim snižuje nebezpečí praskání a dřevnatění bulev. Pro rychlení ve fóliových krytech vyséváme osivo v lednu a rostliny vysazujeme na stanoviště v březnu. Termín výsevu pro ranou polní kulturu je únor, vysazujeme v dubnu.

O výrobci

Společnost SEMO a.s. je významná česká společnost zabývající se šlechtěním, produkcí a prodejem osiv zeleniny, květin, léčivých a aromatických rostlin. Navázala na více než 50letou tradici místního šlechtění, která je spojena s bývalou Šlechtitelskou stanicí zeleniny.

Šlechtitelský program se zaměřuje především na zeleninu plodovou a kořenovou, salát, cibuli a zahradní hrášek. Zakládají si na vysoké kvalitě své produkce. Každé osivo, které opustí jejich brány, musí splňovat firemní normy, které jsou v případě klíčivosti i čistoty výrazně přísnější, než stanovuje vyhláška MZE a normy EU.

Skladování

Uchovávejte v suchu.

Výrobce

SEMO a.s.
Smržice 414
798 17 Smržice
Česká republika