

Láznička Bramborový knedlík špenátový
500 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bramborový špenátový knedlík Láznička vyrobený s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor z Českomoravské vrchoviny, čerstvě umletá mouka přímo ze mlýna, špenát z Litoměřicka.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Použití
Knedlík je vynikající k jakémukoliv masu, zejména jako příloha k pečenému králičímu nebo jehněčímu masu. TIP: Zkuste recept na špenátové knedlíky s vepřovou krkovicí na houbách.
V pekáčku si orestujte cibuli, osolené a opepřené silnější plátky krkovice a zprudka opečeme z obou stran. Přidejte kmín, nasekaný česnek a ve vodě předem namočené scezené houby. Pokapejte sójovou omáčkou, podlijte a pečte zakryté asi hodinu a půl. Poté maso vyndejte a omáčku mírně zaprašte hladkou moukou a provařte. Knedlíky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 15 minut. Maso vraťte do omáčky, aby se prohřálo a můžete podávat.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
Skladování
Skladujte do 10 °C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika