• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Láznička Bramborový knedlík špenátový

500 g
Od českého farmáře
Vyprodáno. Očekáváme v pondělí.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,

Bramborový špenátový knedlík Láznička vyrobený s láskou.

Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor z Českomoravské vrchoviny, čerstvě umletá mouka přímo ze mlýna, špenát z Litoměřicka.

Jak se vyrábí?

Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby. 

Použití

Knedlík je vynikající k jakémukoliv masu, zejména jako příloha k pečenému králičímu nebo jehněčímu masu. TIP: Zkuste recept na špenátové knedlíky s vepřovou krkovicí na houbách. 

V pekáčku si orestujte cibuli, osolené a opepřené silnější plátky krkovice a zprudka opečeme z obou stran. Přidejte kmín, nasekaný česnek a ve vodě předem namočené scezené houby. Pokapejte sójovou omáčkou, podlijte a pečte zakryté asi hodinu a půl. Poté maso vyndejte a omáčku mírně zaprašte hladkou moukou a provařte. Knedlíky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 15 minut. Maso vraťte do omáčky, aby se prohřálo a můžete podávat. 

O výrobci 

Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva. 

Skladování

Skladujte do 10 °C.

Výrobce

Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 1 den.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Brambory
Hrubá mouka
Krupice
Listový špenát
Voda
Vejce
Sůl

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.