-15 %

Knedlíky Láznička

Láznička Bramborové šišky špenátové

500 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ

Od českého farmáře
Vyprodáno. Očekáváme v pátek.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bramborové špenátové šišky Láznička vyrobené s láskou.

Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor, čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna a další kvalitní suroviny. Důležité je také ruční zpracování.

Jak se vyrábí?

Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby. 

Použití

Knedlík je vynikající k jakémukoliv masu, zejména jako příloha k pečenému králičímu nebo jehněčímu masu. TIP: Zkuste recept na bramborové šišky špenátové s vepřovou krkovicí na houbách. 

V pekáčku si orestujte cibuli, osolené a opepřené silnější plátky krkovice a zprudka opečeme z obou stran. Přidejte kmín, nasekaný česnek a ve vodě předem namočené scezené houby. Pokapejte sójovou omáčkou, podlijte a pečte zakryté asi hodinu a půl. Poté maso vyndejte a omáčku mírně zaprašte hladkou moukou a provařte. Šišky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 15 minut. Maso vraťte do omáčky, aby se prohřálo a můžete podávat. 

O výrobci 

Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva. 

Skladování

Skladujte do 10 °C.

Výrobce

Knedlíky Láznička
Jakobiho 327,
Praha 10, Petrovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Brambory
Hrubá mouka
Krupice
Listový špenát
Voda
Vejce
Sůl

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.