Coccolino

Coccolino Intense Fresh Sky vonné ubrousky do sušičky 20ks

20 ks
119,90 Kč  139,90 Kč*
6,00 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vonné ubrousky do sušičky Coccolino dodají vašemu prádlu příjemnou vůni a svěžest květinových tónů podtrhnutých nádechem vůní citrusových plodů lehce doplněných příjemnou vůní exotických dřevin.

Společně s okouzlující vůní dodají vonné ubrousky do sušičky vašemu prádlo dlouhotrvající měkkost a hebkost, navíc redukují počet záhybů a statický náboj, který na prádle během sušení vzniká. Balení obsahuje 20 kusů.

Použití

Vložte vonný ubrousek do naplněné sušičky a spusťte nastavený program. Po ukončení sušicího cyklu vyhoďte ubrousek do odpadkového koše.

O výrobci

Unilever je jedním z největších dodavatelů výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Jejich produkty, které denně používá 2,5 miliardy spotřebitelů, prodávají ve více než 190 zemích světa.

Medvídek Coccolino Vám přináší nové aviváže s dlouhotrvajícími svěžími vůněmi, které zanechají Vaše prádlo příjemně hebké a měkké.

Upozornění

Dráždí kůži. Obsahuje 3-methyl-4-(2,6,6-trimethylcyklohex-2-en-1-yl)but-3-en-2-on. Může vyvolat alergickou reakci. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce.

PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Výrobce

UNILEVER ČR spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8 - Libeň

30 % a více kationtové povrchově aktivní látky
Méně než 5 % parfum, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal