Amylon BIO Cukr vanilkový

8 g
BIO
9,90 Kč 1 237,50 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Bio třtinový cukr s mletou vanilkou vyrobený mícháním suchých surovin. Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše.

Použití

Na posypání moučníků smícháme obsah sáčku se 7 lžícemi moučkového cukru.

O výrobci

Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. 

Skladování

Uchovávejte v suchu a temnu.

Výrobce

Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika

Složení

Bio třtinový cukr
Bio vanilka mletá1.5 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1692 kJ/398 kcal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy99 g
z toho cukry98 g
Bílkoviny0 g
Sůl0 g
Vláknina g

Alergeny

Může obsahovat stopy:
Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.