Zrající sýr s bílou plísní na povrchu s bylinkami. Sýr je přirozeným procesem zrání bezlaktózový. 

Použití

Rougette grilovací sýry jsou vyrobené pro úpravu na grilu nebo na pánvi. Není třeba žádné balení do alobalu. Sýr se nelepí na rošt ani nevytéká. Jednoduše ho vyjmete z obalu a položíte na gril.

O výrobci

Käserei Champignon je německý výrobce sýrů s tradicí delší než 100 let. Prvním výrobkem byl aromatický hermelín, později se výroba rozšířila a nyní je v nabídce několik druhů sýrů, například Rougette, Cambozola či Fitaki.  

Skladování

Skladujte při teplotě 2–8 °C.

Výrobce

Käserei Champignon
Kemptener Straße 17-24
87493 Lauben/Allgäu
Německo

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pasterované mléko
Jedlá sůl
Bylinky
Cibule
Přírodní aroma cibule
Mikrobiální syřidlo
Mlékařské a plísňové kultury

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1368 kJ/330 kcal
Tuky28 g
z toho nasycené mastné kyseliny18 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny19 g
Sůl1.6 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.