Výhodná cena

Herbadent

Herbadent Bylinná zubní pasta na paradentózu a citlivé zuby

100 ml
Nabídka do 14. 4.
189,90 Kč 
1 899,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bylinná zubní pasta pomáhá pečovat o zuby, dásně a sliznice v ústní dutině.

Její základ tvoří unikátní a klinicky testovaná receptura, která v sobě kombinuje výtažky ze sedmi léčivých bylin. Extrakt řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku dodává pastě její účinky napomáhající boji proti zánětu dásní, krvácení a paradontóze. Mátová, hřebíčková a fenyklová silice propůjčuje pastě Herbadent jedinečnou vůni a svěžest.

Pasta neobsahuje fluorid sodný ani chemické příměsi, jako například hojně užívaný SLS (Sodium Lauryl Sulphate), ale pouze pěnidla na přírodní bázi.

Použití

Zubní pasta je vhodná pro každodenní použití i pro pravidelnou ústní hygienu při zánětech dásní, krvácení nebo parodontóze. Je vhodná při přecitlivělosti nebo při alergii na fluor nebo menthol.

Výborně se hodí také pro péči o mléčný chrup malých dětí.

O výrobci

Herbadent v sobě snoubí léty prověřenou léčivou sílu přírody spolu s moderními technologiemi současné stomatologie a dentální hygieny. Česká značka čerpající z více než stoleté tradice, která odstartovala roku 1897 na Smíchově výrobou léčivých vín.

V současné době se zaměřuje na produkty dentální hygieny, jež se opírají o unikátní recepturu složenou ze sedmi léčivých bylin. Chemii nahradili přírodou a proto jsou jejich výrobky vhodné nejen pro děti, ale také pro kojící matky a další osoby s citlivým organismem.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

HERBADENT s. r. o.
Údolní 212/1,
147 00 Praha 4
Česká republika

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua Purificata, Polyethylenglycol-32, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.), Sodium Sweetalmondamphoacetate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Saccharin, Eugenia Caryophyllus Oil, Panax Ginseng Root Ext., Foeniculum Vulgare Oil