Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Davelský pršut z pečeně krájený

100 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 20 DNŮ

Od českého farmáře
54,40 Kč 544,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Davelský pršut je sušené maso z vybrané vepřové pečeně.

Davelský pršut je českým ekvivalentem italského prosciutta. Připravuje se podle rodinné receptury a jeho samotná výroba trvá celý 1 měsíc. Maso se naloží do směsi soli a vybraného aromatického koření a nechá se zrát v moderních sušírnách. Vyznačuje se rubínovou barvou s tukovým krytím, které chuť sušeného masa krásně podtrhne.

Použití

Pršut se výborně se doplňuje s kuřecím masem, rybami i zeleninou. Dá se použít místo šunky, pod vejce nebo jinak upravit jako teplé jídlo.

Tip! Vyzkoušejte pečené brambůrky s pršutem a šalvějí podle následujícího postupu:

Brambory důkladně omyjeme a rozkrojíme podélně na poloviny, uvaříme do poloměkka. Poté je necháme částečně zchladnout. Na každou půlku brambůrky položíme lístek šalvěje a obalíme ji plátkem pršutu. Brambůrky rozložíme na plech vymazaný olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 170°C a upečeme je doměkka.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 20 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřová pečeně
Dusitanová solící směs
E250 - Dusitan sodný
Dusičnanová solicí směs
E251 - Dusičnan sodný
E252 - Dusičnan draselný
Směs koření
Cukr

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1551 kJ/373 kCal
Tuky27.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny9.4 g
Sacharidy2.9 g
z toho cukry1.9 g
Bílkoviny27.4 g
Sůl4.8 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.