U Dolejších Davelská sekaná

cca 470 g
Od českého farmáře
Éčka
(Celkem 3)
cca 47,01 Kč 99,90 Kč/kg
Kategorie:
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Vyráběná dle rodinné receptury z období První republiky

Sekaná  - masný výrobek tepelně opracovaný 

0-5°C / po otevření spotřebujte do 48 hodin

 

 

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Firmu založil praděd Františka v roce 1901. Rádi zachovávají a tvoří tradici uzenin z Davle, a proto jsou jejich uzeniny vyráběny podle původních receptur a s láskou. Samozřejmě, že nejvíc je těší, když je spokojen zákazník.

Jak se to dělá

Uzeniny se dají vyrobit s minimálními náklady a rychle, ale tak to nedělají u Dolejších. Tady dbají na kvalitu. Výjimečnost výrobků je ve zpracování a kvalitně. Samozřejmě i v původu masa. Odebírají co nejvíce od českých dodavatelů. Na kvalitu dohlíží sám František.

Co vám Rohlík přináší?

Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat v každém městě v ČR, v každém obvodu Prahy prodejnu. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru.

 


Trvanlivost

Obvyklá trvalivost od doručení nákupu: 11 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.

Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.

Složení

vepřový bok40 %
Hovězí přední30 %
vepřové sádlo8 %
voda
Pšeničná mouka
jedlá sůl
směs koření
stabilizátory
E450 - DifosforečnanyŠkodlivost 3 z 6
E250 - Dusitan sodnýŠkodlivost 5 z 6
antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbováŠkodlivost 0 z 6
Cukr

Alergeny

obiloviny obsahující lepek

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1206 kJ/291 kcal
Tuky24.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny9.2 g
Sacharidy4.3 g
z toho cukry0.8 g
Bílkoviny12.4 g
Sůl2.3 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem hodnocení éček je nezávislá organizace Fér potravina.