Milí zákazníci, poptávka po naší službě se dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více zákazníků, omezujeme počet objednávek na jeden den na osobu. Počet položek nákupu je pak omezen na 35. Rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami, výjimku mají pouze senioři a ZTP. Plaťte prosím předem platební kartou. Současně pozastavujeme vracení nákupních tašek a zákazníky v karanténě prosíme, aby nám nevraceli vratné obaly. Všechny Vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

U Dolejších Davelský hovězí pršut krájený

100 g
Od českého farmáře
49,90 Kč 499,00 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Davelský hovězí pršut z uzenářství U Dolejších.

Pršut (též prošuto nebo prosciutto) je druh sušené šunky. Pršut se vyrábí z vybrané svalové partie, ta se očistí a zbaví kůže, šlach a přebytečného tuku. Pak se nakládá do soli nebo směsi soli a koření na několik týdnů až měsíců. Po naložení se očistí a suší se za různých podmínek. několika měsíců až let.

Uzeniny a masné speciality se v Davli připravují podle původních rodinných receptur. Vysoký obsah kvalitního masa a originální koření jim dodávají lahodnou chuť a vůni.

Použití

Pršut se výborně se doplňuje s kuřecím masem, rybami i zeleninou. Dá se použít místo šunky, pod vejce nebo jinak upravit jako teplé jídlo.

Tip! Vyzkoušejte pečené brambůrky s pršutem a šalvějí podle následujícího postupu:

Brambory důkladně omyjeme a rozkrojíme podélně na poloviny, uvaříme do poloměkka. Poté je necháme částečně zchladnout. Na každou půlku brambůrky položíme lístek šalvěje a obalíme ji plátkem pršutu. Brambůrky rozložíme na plech vymazaný olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 170°C a upečeme je doměkka.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Firmu založil praděd Františka v roce 1901. Rádi zachovávají a tvoří tradici uzenin z Davle, a proto jsou jejich uzeniny vyráběny podle původních receptur a s láskou. Samozřejmě, že nejvíc je těší, když je spokojen zákazník.

Výsledek obrázku pro u dolejsich uzeniny

Jak se to dělá

Uzeniny se dají vyrobit s minimálními náklady a rychle, ale tak to nedělají u Dolejších. Tady dbají na kvalitu. Výjimečnost výrobků je ve zpracování a kvalitně. Samozřejmě i v původu masa. Odebírají co nejvíce od českých dodavatelů. Na kvalitu dohlíží sám František.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat v každém městě v ČR, v každém obvodu Prahy prodejnu. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte při teplotě 0-5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06   Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 27 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí zadní
Dusitanová solící směs
E250 - Dusitan sodný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1356 kJ/324 kcal
Tuky14.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny4.9 g
Sacharidy3.5 g
z toho cukry2.6 g
Bílkoviny43.6 g
Sůl4.3 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.