U Dolejších Davelský hovězí pršut krájený

100 g
Od českého farmáře
49,90 Kč 499,00 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Nakupujte přímo z receptů za pár sekund

Davelský pršut je sušené maso z vybrané hovězí zadní partie.

Davelský hovězí pršut se připravuje podle rodinné receptury a jeho samotná výroba trvá celý 1 měsíc. Maso se naloží do soli a nechá se zrát v moderních sušírnách. Vyznačuje se rubínovou barvou po celém plátku a čistou chutí masa.

Použití

Pršut se výborně se doplňuje s kuřecím masem, rybami i zeleninou. Dá se použít místo šunky, pod vejce nebo jinak upravit jako teplé jídlo.

Tip! Vyzkoušejte pečené brambůrky s pršutem a šalvějí podle následujícího postupu:

Brambory důkladně omyjeme a rozkrojíme podélně na poloviny, uvaříme do poloměkka. Poté je necháme částečně zchladnout. Na každou půlku brambůrky položíme lístek šalvěje a obalíme ji plátkem pršutu. Brambůrky rozložíme na plech vymazaný olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 170°C a upečeme je doměkka.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít poctivé řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Výsledek obrázku pro u dolejsich uzeniny

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování a kvalitě samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 28 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí zadní
Dusitanová solící směs
E250 - Dusitan sodný

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1356 kJ/324 kcal
Tuky14.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny4.9 g
Sacharidy3.5 g
z toho cukry2.6 g
Bílkoviny43.6 g
Sůl4.3 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.