
Friall Hranolky do trouby 10×10 mm
0,75 kg- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bramborové hranolky, předsmažené, hluboce zmrazené.
Hranolky jsou malé hranoly (popřípadě i další tvary) z brambor, které jsou oblíbeným jídlem po celém světě. Připravují se pečením na plechu, což je zdravější forma přípravy tohoto pokrmu.
Použití
V troubě: Pečte uprostřed předehřáté trouby na 220 °C po dobu 15–20 minut dozlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Ve fritéze: malé množství hranolků smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minut až jsou hranolky zlatavé a křupavé.
Na pánvi: malé množství hranolků smažte na předehřátém oleji po dobu 6–8 minut do zlatavé barvy. Osolte.
Podávají se jako příloha k nejrůznějším jídlům, například k řízku, smaženému sýru, nebo samotné, povětšinou s tatarskou omáčkou nebo kečupem.
O výrobci
Společnost Friall je největším výrobcem mražených bramborových výrobků v České republice. Tradiční sortiment bramborových hranolků a amerických brambor nabízí bramborové výrobky vhodné pro přípravu v troubě nebo konvektomatu.
Skladování
Skladujte při teplotě min. -18 °C.
Výrobce
Friall, s.r.o.
Soběslavská 2098
390 02, Tábor
Česká republika