Friall Hranolky do trouby 10x10

0,75 kg
Bez éček
49,90 Kč 66,53 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Bramborové hranolky, předsmažené, hluboce zmrazené

Hranolky jsou malé hranoly (popřípadě i další tvary) z brambor, které jsou oblíbeným jídlem po celém světě. Připravují se pečením na plechu, což je zdravější forma přípravy tohoto pokrmu.

Použití

V troubě: Pečte uprostřed předehřáté trouby na 220 °C po dobu 15-20 minut dozlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.                      

Ve fritéze: malé množství hranolků smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3-5 minut až jsou hranolky zlatavé a křupavé.                                                                     

Na pánvi: malé množství hranolků smažte na předehřátém oleji po dobu 6-8 minut do zlatavé barvy. Osolte.

Podávají se jako příloha k nejrůznějším jídlům, například k řízku, smaženému sýru, nebo samotné, povětšinou s tatarskou omáčkou nebo kečupem.

O výrobci

Společnost Friall je největším výrobcem mražených bramborových výrobků v České republice a zaměstnává průměrně 100 pracovníků. Firma se specializuje výhradně na výrobu hluboce zmrazených bramborových výrobků a dále nabízí možnost paletového skladování v mrazírenských komorách s kapacitou 4000 paletových míst.

Prvořadým cílem pro společnost Friall s.r.o. je vysoká kvalita vyráběných výrobků. Péče o trvale vysokou úroveň jakosti, hygieny a bezpečnosti potravin je každoročně stvrzena auditorskou společností. Společnost Friall je držitelem certifikátu BRC, certifikována systémem řízení jakosti podle normy ISO 9000:2000 a řízena systémem kritických bodů HACCP.

Skladování

Skladujte při teplotě min. -18 °C.

Výrobce

Friall, s.r.o.
Soběslavská 2098
390 02, Tábor
Česká republika

Složení

Brambory
Slunečnicový olej

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota576 kJ/137 kcal
Tuky4.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.5 g
Sacharidy21.7 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny2.4 g
Sůl0.1 g
Vláknina g