Bramborové hranolky, předsmažené, hluboce zmrazené
Skladování: Skladujte při teplotě min. -18 °C.
Návod k přípravě:
V troubě: Pečte uprostřed předehřáté trouby na 220 °C po dobu 15-20 minut dozlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Ve fritéze: malé množství hranolků smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3-5 minut až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Na pánvi: malé množství hranolků smažte na předehřátém oleji po dobu 6-8 minut do zlatavé barvy. Osolte
Brambory |
Slunečnicový olej |
Energetická hodnota | 576 kJ/137 kcal |
Tuky | 4.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.5 g |
Sacharidy | 21.7 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 2.4 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | g |