- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bramborové vlnky, předsmažené, hluboce zmrazené.
Hranolky ve vlnkové formě.
Použití
Ve fritéze: Malé množství hranolků smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minut až jsou hranolky zlatavé a křupavé.
V konvektomatu: Pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Podávají se jako příloha k nejrůznějším jídlům, například k řízku, smaženému sýru, nebo samotné, povětšinou s tatarskou omáčkou nebo kečupem.
O výrobci
Společnost Friall je největším výrobcem mražených bramborových výrobků v České republice. Kromě tradičního sortimentu bramborových hranolků a amerických brambor nabízí bramborové výrobky vhodné pro přípravu v troubě nebo konvektomatu.
Skladování
Skladujte při teplotě min. -18 °C.
Výrobce
Friall, s.r.o.
Soběslavská 2098
390 02, Tábor
Česká republika