Vinium

Vinium MIX karton přívlastkových vín (6x0,75l)

4,5 l
Tento produkt je určen starším 18 let.
659,90 Kč 146,64 Kč/l

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

MIX přívlastkových vín.

Karton obsahuje celkem 6 těchto vín: 

  • Rulandské bílé pozdní sběr 0,75L, suché

Víno je světle zelenkavé až zelenožluté barvy. Jemná květnatá vůně a vyrovnaná chuť vytvářejí jehonezaměnitelný charakter. V dlouhotrvající chuti je víno plné, bohaté na extraktivní látky. Doporučujeme podávat k pečenému kuřeti, sýrům, restovaným játrům, gulášům a omáčkám.Je vhodné také k divočině, klobásám nebo mírně pikantním pokrmům. Podávejte při teplotě 8 - 12 °C.
Obsah alkoholu: 11,5 %

  • Tramín červený pozdní sběr 0,75L, polosuché

Víno zlatožluté barvy s vůní čajové růže, koření, medu nebo rozinek. Je plné, harmonické s dlouhou dochutí. Doporučujeme k předkrmům, zejména k paštice z husích jater, kachním játrůma jemným sýrům. Výborně se doplňuje na závěr stolování s moučníky. Podávejte při teplotě 8 - 12 °C.
Obsah alkoholu: 11,50 %

  • Chardonnay pozdní sběr 0,75L, polosuché

Víno světležlutozelené barvy a ovocnokvětnaté vůně. Chuť je plná, kořenitá s ovocnými tóny avokáda. Doporučujeme podávat k hustým polévkám, pokrmům z kuřecího masa, plodům moře např. ústřicím. Podávejte při teplotě 8 - 12 °C.
Obsah alkoholu: 11,50 %

  • Sauvignon pozdní sběr 0,75L, polosuché

Víno barvy lipového květu. Ve vůni dominantní minerálnost s tóny hluchavky a čerstvé trávy, ovocné nádech angreštu. Doporučujeme podávat ke studeným předkrmům, chřestu, kozím sýrům nebo uzeným rybám. Podávejte při teplotě 8 - 12 °C.
Obsah alkoholu: 11 %

  • Hibernal pozdní sběr 0,75L, polosuché

Víno zelenožluté barvy s výraznou černorybízovou vůní a příjemně kořenitou chutí doplněné pikantní kyselinkou. Doporučujeme podávat ke studeným předkrmům, k pokrmům z bílého masa, rybám, ovčím a kozím sýrůmnebo mořským plodům. Podávejte při teplotě 8 - 12 °C.
Obsah alkoholu: 12,5 %

  • Modrý Portugal pozdní sběr 0,75L, suché

Víno jasně rubínové barvy, květinovou vůní s tóny fialek a pivoněk. Chuť je jemná, harmonická, v dochuti sladkávišeň nebo čokoláda. Doporučujeme podávat k zapečeným těstovinám, masitým pokrmům nebozrajícím sýrům. Výborně doprovází smetanové dezerty s čokoládou. Podávejte při teplotě 13 - 16 °C.
Obsah alkoholu: 12 %

Použití

Bílá vína podávejte při telotě 8-12°C, červená při teplotě 13-16°C.

O vinařství

Vinařství VINIUM Velké Pavlovice je jedno z největších vinařství v České republice, ležící ve Velkopavlovické vinařské podoblasti ve Velkých Pavlovicích. Vinice vinařství se rozkládají na ploše 250 hektarů, ročne VINIUM vyrobí až 6 milionů litrů vína. Ve VINIUM se vyrábí víno s přátelským přístupem, vinařství dbá na tradici a názor zákazníků.

Výrobce

VINIUM Velké Pavlovice
Hlavní 666
Velké Pavlovice 691 06

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 988 dní.

Složení

Víno

Alergeny

Oxid siřičitý a siřičitany
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.