Marty

Marty Signature Celá kuřecí křídla pro psy

100 g
38,80 Kč 388,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Marty Signature je doplňkové krmivo pro psy obsahující pouze celé prémiové kuřecí křídla a sterilizací změkčené kuřecí kosti. Maso nejvyšší kvality je sterilizováno výhradně teplem a tlakem, čímž je zajištěno zlikvidování nejen bakterií, ale i spor žijících v mase.

Neobsahuje žádné další příměsy, konzervanty ani zahušťovadla a je tak skvělým komponentem pro krmení inspirované BARFem.

Proč krmit konzervami Marty? 

V konzervách Marty najdete pouze maso. V Marty používají maso od lokálních dodavatelů, které pochází ze stejných porážek, jako maso určené pro lidi. Po porážce maso získává speciální veterinární status Určeno pro krmení zvířat. Maso je po porážce částečně vysušeno, což znamená, že v 800 g je zhruba tolik živin, jako v 1 kg syrového masa.

Konzervy jsou poté masem ručně plněny. Pouze to totiž zaručuje udržení maximální kvality a odstranění jakýchkoli vzduchových bublin. Konzervy jsou následně sterilizovány výhradně teplem a tlakem, čímž jsou zahubeni jakýkoliv případní škůdci.

Použití

Na hmotnost psa 5 kg 200 g krmiva. Podávejte při pokojové teplotě, zajistěte přístup k dostatku pitné vody. 

O výrobci

Společnost Alemar zahájila svůj vývoj technologie v roce 2014, díky které dnes nabízejí maso té nejvyšší kvality – bez jakýchkoliv chemických konzervantů a želatiny. Vystupují především pod značkami Marty a Louie, u kterých vyrábějí až 20 tisíc konzerv denně. V roce 2022 také získali certifikaci na prodej masa pro lidskou spotřebu.

Skladování

Skladujte v suchu mimo sluneční světlo při teplotách 5–20 °C. Po otevření skladujte v lednici.

Výrobce

ALEMAR Service s.r.o.
Rybná 682/14
Praha 110 00
Česká republika

maso a vedlejší produkty živočišného původu (celá kuřecí křídla)