Ecover

Ecover Aviváž jabloň a mandle (1,5l)

50 praní
179,90 Kč 3,60 Kč/praní

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tekutá aviváž s vůní jabloně a mandlí obsahuje změkčovací činidla získaná z řepkového oleje a sójových bobů pro zvýšení měkkosti bez ohrožení udržitelnosti. 

Výrobky Ecover ani suroviny nejsou testovány na zvířatech. Jsou založeny na přírodním a minerálním složení. Používají se také ve veřejných a státních budovách EU.

Ekodrogerie Ecover neobsahuje suroviny ani látky z ropy. Je rychle a úplně biologicky rozložitelná, vhodná i pro citlivou pokožku. Vyrábí se ekologicky – je šetrná k vašemu zdraví i zdraví přírody.

O výrobci

Firma Ecover byla založena v malém zemědělském městečku v Belgii již v roce 1980 s cílem vyrábět ekologickou drogerii bez fosfátů, které obsahuje 90% všech konvenčních čistících a drogistických prostředků. V současné době má Ecover již 2 ekologické továrny (Belgie, Francie), které jsou postaveny z přírodních a recyklovaných materiálů, pokryty zelení a napájeny pouze obnovitelnou energií.

Skladování

Skladujte mimo dosah dětí.

Výrobce

ECOVER CO-ORDINATION CENTER
Steenovenstraat 1A
2390 Malle
Belgium

5-15%: cationic surfactants, <5%: parfum (linalool, limonene, geraniol), lactic acid, others: water, propylene glycol, magnesium chloride