Madeta

Madeta Jihočeské pomazánkové tradiční bezlaktózové

150 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 20 DNŮ

37,90 Kč 252,67 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tradiční pomazánkové máslo s nizkým obsahem laktózy.

Pomazánka vyrobená ze zakysané smetany a sušeného podmáslí má krémovou konzistenci, jemnou chuť a lehce se roztírá. Navíc neobsahuje žádné chemické ani konzervační látky a je přirozeně bez lepku a bez laktózy.

Obsah laktózy <0,01 g/100 g.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Hodí se na přípravu dezertů anebo si ho můžete vychutnat jen tak na čerstvém chlebu.

O výrobci

Madeta, česká mlékárenská společnost, která byla založena roku 1902 v Táboře. Firma vyrábí a prodává produkty pod stejnojmennou značkou jako je název celého podniku. Madeta nabízí široký sortiment, který zahrnuje mléčné výrobky jako jogurty, smetany a mléka, másla a tuky nebo různé druhy sýrů.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření obalu spotřebujte nejdéle do 3 dnů.

Výrobce

Madeta a.s.
Rudolfovská 246/83
370 50 České Budějovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 20 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Smetana
Sušené podmáslí
Sušené mléko
Bramborový škrob
Jedlá sůl
Smetanová kultura
Enzym laktáza
Tuk min.31 %
Sušina min.42 %
Bez laktózy (<0,01g/100g)

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1307 kJ/312 kCal
Tuky31 g
z toho nasycené mastné kyseliny21 g
Sacharidy5.2 g
z toho cukry4.4 g
Bílkoviny4.2 g
Sůl0.7 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.