Titbit

Titbit Cibulové chutney Ciburger

180 g
79,70 Kč 442,78 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemné cibulové chutney, ve kterém nenajdete nic než zachráněnou cibuli. Tím vznikla lahodná kombinace chutí, která je vhodná ke každému grilování

V Titbit se snaží neplýtvat a zbytečně nevyhazovat ovoce a zeleninu. Často stačí totiž jen opravdu málo, občas jen produkt nesplňuje parametry do regálů, přepravek či vaniček. Je moc malé, velké, krátké, baculaté nebo naopak úplně nejlepší, nejzralejší a nejsladší. 

Ciburger zvítězil ve své kategorii v České chuťovce za rok 2018 a navíc dostal speciální cenu „Harmonická potravina“. Znamená to, že se jedná o potravinu, ve které najdete 100% zeleniny, je 100% veganská, nenajdete v ní žádná dochucovadla, umělé náhražky a aromata.

Použití

Cibulové chutney se skvěle hodí k paštikám. Mimo svět paštik je to v podstatě všestranná ingredience, která se výtečně doplní nejrůznějšími druhy sýrů a doprovází nejeden tapas. Zakomponujete-li ho třeba do hamburgerů, nadchnete tím všechny vaše konzumenty. Je to lahodná kombinace chutí, která je vhodná ke každému grilování.

Vyzkoušejte recept na topinku s růžovkami

Klobouky růžovek očistíme, v případě potřeby oloupeme a nakrájíme na kousky. Na másle orestujeme cibuli, přidáme růžovky a kmín. Osolíme a opepříme. Restujeme doměkka. Nakonec přidáme dvě lžíce Ciburgeru (nebo podle chuti). Chléb opečeme na suché pánvi, navrch dáme směs z hub a ozdobíme bylinkami. 

Přejeme dobrou chuť!

O výrobci

Společnost TITBIT, s.r.o. přináší na trh nové chutě v podobě exotického ovoce, zeleniny, čerstvých bylinek a koření. Je to česká společnost bez účasti zahraničního kapitálu a jeden z největších dodavatelů do široké sítě obchodních řetězců. Je průkopníkem v novinkách pro náš trh. Nově pracuje na projektu „TIBIT beze zbytku“, kdy se zpracovává ovoce a zelenina, které nesplňují standard prodeje, např. pro svůj nepravidelný tvar. Vyrábí se z nich pasty, chutney nebo exotické pálenky.

Skladování

Skladujte v temnu do 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do jednoho týdne.

Výrobce

TITBIT, s.r.o.
Pobřežní 16/18
186 00 Praha 8
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 87 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Červená cibule85 %
Cukr
Červený vinný ocet
Červené víno
Ocet balsamico
Slunečnicový olej
Bobkový list
Sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota465 kJ/112 kCal
Tuky1.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy21.2 g
z toho cukry17.9 g
Bílkoviny1.9 g
Sůl0.37 g
Vláknina g

Alergeny

Oxid siřičitý a siřičitany
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.