Signal

Signal Family Care Herbal Fresh zubní pasta pro běžnou péči

75 ml
39,90 Kč 532,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Zubní pasta Signal Family care Herbal fresh obsahuje bohatou směs přírodních výtažků, mezi kterými jsou máta, šalvěj, myrha a eukalyptus, známé pro jejich osvěžující vlastnosti. Aktivně bojuje proti nepříjemnému dechu a zanechává v ústech dlouhotrvající pocit svěžesti.

Použití

Pasta je vhodná pro každodenní péči o vaše zuby.

Děti do 6 let včetně: Pro čištění zubů pod dohledem dospělého použijte množství o velikosti zrnka hrachu, abyste omezili spolknutí pasty na minimum.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8
Česká republika

Calcium carbonate
Aqua Hydrogenated starch hydrolysate Hydrated silica Sodium lauryl sulfate Sodium monofluorophosphate Aroma Eucalyptus globulus leaf oil Mentha piperita oil Salvia officinalis oil Commiphora myrrha oil Cellulose Gum Benzyl alcohol Trisodium phosphate Sodium saccharin Propylene glycol Glycerin Limonene CI 74260 Obsahuje fluorofosforečnan sodný (1450 ppm F)