Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hlávkový salát v BIO kvalitě.
Vážení zákazníci vezměte prosím na vědomí, že BIO položky jsou pěstovány bez chemického ošetření, a proto jsou náchylnější pro vznik povrchových a vzhledových vad na povrchu plodu. Tyto nevzhledné vady nemají vliv na chuť a kvalitu produktu. Jedná se pouze o vizuální problém, který je u BIO položek naprosto běžný a neměl by být důvodem k reklamaci. Děkujeme za pochopení.
Použití
Lze jej připravit dušením stejně jako špenát. Nebo z něj uvařit polévku či omáčku.
Pro rychlou jarní večeři rozeberte a očistěte salát, natrhejte na kousky, smíchejte s osoleným acidofilním mlékem nebo zakysaným podmáslím a podávejte s čerstvým pečivem. V tomto případě výjimečně nevadí, že salát bude v zálivce plavat.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Hlávkový salát můžete využít například v receptu hlávkový salát s mléčným dresinkem.
Skladování
Doporučujeme skladovat v chladničce při 2–4 °C.
Složení
Salát hlávkový bio |
I. jakost |