Coccolino

Coccolino Fiori si Tiaré e Frutti Rossi vonné sáčky do šatníku

3 ks
99,90 Kč  119,90 Kč*
33,30 Kč/ks
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Růžové sáčky do šatníku Coccolino provoní vaše oblečení svěží vůní květin Tiaré a červeného ovoce až po dobu šesti týdnů. Obsahují vonné kuličky, které uvolňují parfém postupně a zajišťují tak dlouhotrvající intenzivní vůni.

  • balení obsahuje tři vonné sáčky

Použití

Vložte do šuplíku k oblečení, na poličku do šatníku, nebo pověšte na věšák za pomoci dírky v sáčku.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v souladu s místními předpisy. Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů (viz Kapitola 10) a jídla a pití. Do doby, než bude připraven k použití, uchovávejte kontejner uzavřený a utěsněný. Otevřené kontejnery se musí znovu pečlivě utěsnit a udržovat ve svislé poloze, aby se zabránilo úniku. Neskladujte v neoznačených kontejnerech. Použijte vhodný obal k zamezení kontaminace životního prostředí. Před manipulací nebo použitím si prostudujte informace o neslučitelných materiálech uvedené v oddílu 10.

Výrobce

Unilever ČR spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8 – Libeň
Česká republika

15 % nebo více, avšak méně než 30 % parfum
Méně než 5 % benzyl benzoate, cinnamyl alcohol, hexyl cinnamal, linalool