Popis produktu

Rostlinná alternativa jogurtu Alpro s borůvkami kombinuje osvěžující chuť borůvek s jemnou sójovou alternativou jogurtu. Vyzkoušejte dokonalou vyváženost mezi jemnou sladkostí a bohatou chutí.

Přednosti produktu:

  • 100 % rostlinný a bohatý na rostlinné bílkoviny
  • přirozeně nízký obsah nasycených tuků
  • přirozeně bezzlaktózový a bezlepkový
  • zdroj vápníku
  • obsahuje vitaminy B2, B12 a D

 

 

 

O výrobci

Vizí značky Alpro je svět, kde to co jíme, pochází přímo z rostlin, což je nejen dobré pro planetu, ale rostlinná strava je lepší i pro naše zdraví. Společnost Alpro jde ruku v ruce s udržitelností a hospodářským růstem. Tím, že zdravé, udržitelné a inovativní potraviny založené na rostlinách vkládají do jejich produktů, vytváří tak sdílenou hodnotu a pomáhají firmě i naší společnosti prosperovat. To je jádrem jejich vize udržitelnosti: chtějí být součástí řešení.

Skladování

Uchovávejte do max. 25°C. Po otevření uchovejte v chladničce (max. 7°C) a spotřebujte do 5 dnů.

Výrobce

Alpro
Vlamingstraat 28 
8560 Wevelgem 
Belgie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 11 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pitná voda
Cukr
Loupané sojové boby7.2 %
Borůvky5.8 %
Glukózo-fruktózový sirup
Vápník
E341 - Fosforečnany vápenaté
Regulátory kyselosti
E331 - Citronany sodné
E330 - Kyselina citronová
Stabilizátor
E440 - Pektiny
Přírodní aroma
Ibiškový a mrkvový koncentrát
Mořská sůl
Antioxidanty
E306 - Extrakt s vysokým obsahem tokoferolů
E304 - Askorbylpalmitát - Estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou
Jogurtové kultury (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Vitamíny
Zobrazit vše

Alergeny

Sójové boby

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota309 kJ/73 kcal
Tuky2 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Sacharidy9.4 g
z toho cukry9.4 g
Bílkoviny3.6 g
Sůl0.21 g
Vláknina1.2 g