Tierra Verde

Tierra Verde Žlučové mýdlo na praní, odstraňovač skvrn

140 g
73,90 Kč 527,86 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Prací mýdlo Tierra Verde s přídavkem hovězí žluče, která obsahuje různé druhy enzymů rozkládajících tuky a bílkoviny.

Díky těmto enzymům odstraňuje tzv. organické skvrny jako je mastnota z jídla, mastnota z pokožky na límečcích a manžetách košil, šťávy z ovoce a zeleniny, krev, tráva, červené víno, hlína, inkoust nebo sperma.

Mýdlo je vhodné k použití na bílé a stálobarevné textilie z přírodních vláken i směsných tkanin. 

Použití

Navlhčíme textil v místě skvrny, naneseme mýdlo a promneme. Mnutí je třeba provádět s ohledem na daný materiál, tzn. hedvábná halenka nesnese takové mnutí, jako snesou např. rifle. Necháme cca 15 minut účinkovat, poté místo důkladně opláchneme nebo vypereme celý oděv. Pokud skvrna nezmizí celá, proces opakujeme.

O výrobci

Výrobcem ekologické drogerie je česko-slovenská společnost Tierra Verde. Která prací a čisticí prostředky vyvíjí tak, aby měly co nejmenší negativní dopad na životní prostředí a zároveň co nejlepší vliv na člověka, společnost a planetu. Výsledkem je 200 produktů téměř 100% rozložitelných v přírodě, jejichž prostřednictvím vám pomáhají žít ohleduplněji, šetrněji a udržitelněji.

Jejich produkty nejsou testované na zvířatech. Stabilitu a účinnost aktivních složek tekutých výrobků podporuje používání revitalizované vody.

Skladování

Skladujte odděleně od hnojiv, bělících a oxidujících prostředků. Skladujte na suchém místě s relativní vlhkostí do 75 % a teplotami mezi -5 a 30 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

Tierra Verde s.r.o.
Vintrovna 453/3F
664 41 Popůvky
Česká republika

> 30 % mýdlo (sodné soli mastných kyselin - bez palmového oleje), < 5 % glycerin, vonné látky (obsahuje d-limonene, benzyl salicilate, citronellol, geraniol), žlučové enzymy.

Neobsahuje palmový olej (sodium palmate), syntetické parfémy, barviva ani jiné pomocné látky.