Sebamed baby

Sebamed baby Dětský šampón

150 ml
169,90 Kč 1 132,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dětský šampon je ideální pro péči o jemné vlasy a pokožku hlavy kojenců a dětí. Díky svému pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště. Minimalizuje riziko vysušení a podráždění. Extra jemné mytí pro hebké dětské vlásky a pokožku hlavy.

Šampon je také doporučován pro mytí extrémně citlivé a suché pokožky vlasů (např. atopický ekzém, psoriáza).

Podporuje zdraví kůže hlavy pro růst zdravých vlasů. Je výborně snášen pokožkou. Usnadňuje rozčesávání a zanechává vlasy hedvábné a voňavé.

Obsahuje speciální formuli, která nedráždí oči. Je 100% bez mýdla a alkalických složek. Rostlinný extrakt z heřmánku zklidňuje podráždění a zjemňuje pokožku hlavy.

Neobsahuje formaldehyd, nitrosamin a dioxin. Je bez přidaných barviv.

Použití

Naneste na pokožku hlavy miminka, jemnými pohyby ji umyjte, a nakonec ji opláchněte teplou vodou. 

O výrobci

Rodinná společnost Sebapharma GmbH & Co. KG sídlící v Německu vyrábí kosmetiku již od roku 1967. Nabízí širokou škálu produktů pro péči a hygienu pokožky, dezinfekce a zaměřuje se i na pomůcky k testování hladiny glukózy v krvi. Její produkty nesou značky: Sebamed, Tensimed, Testamed a Nevamed.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě bez přímého slunečního záření.

Výrobce

Sebapharma GmbH & Co. KG
Binger Str. 80
D-56154 Boppard
Německo

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Disodium Cocoamphodiacetate, Chamomilla recutita extract, Coco Glucoside, Sodium Lactate, Glyceryl Oleate, Sodium Laureth Sulfate, PEG-3 Distearate, PEG-150 Distearate, Laureth-2, Alcohol, Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate