Adventure Menu

Adventure Menu Sada samoohřevů (5×60 g + zipper-bag)

5 ks
269,90 Kč 53,98 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách? Nemáte čas ohřívat jídlo na vařiči? Pak je tu pro vás samoohřevný systém, který se skládá z ohřevných kapslí a zipper-bagu, ve kterém se celý ohřev odehrává.

Sada obsahuje: 5 × samoohřev a 1 × zipper bag. 

Zipper bag

Jedná se o speciální sáček, ve kterém ohřejete jídlo pomocí samoohřevných kapslí AdventureMenu. Tento sáček slouží jako tzv. trouba, ve které se jídlo ohřívá. Zipper bag je vyroben z extra silného plastu, aby odolal jak vysokým teplotám a náročným podmínkám zacházení v přírodě. Sáček je opatřen čtyřmi otvory, sloužícími k odvodu přebytečné páry po aktivaci samoohřevu.

Samoohřev

Neboli bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček, který vám sám ohřeje až dvě jídla bez použití vařiče nebo nádobí a to za 12 minut! Mezitím můžete postavit stan, zapálit oheň; jednoduše strávit čas důležitějšími činnostmi než vařením. Samoohřev funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou. Na jednom samoohřevu ohřejete 2 × 400 g jídla

Použití

K ohřátí jídla je zapotřebí samoohřevu a zipper-bag. 

Vyjměte ohřevnou kapsli a vložte jí na dno zipper bagu. Vložte uzavřené jídlo AdventureMenu do zipper bagu. Odměřte 150ml vody pomocí prázdného sáčku od ohřevné kapsle. Odměřenou vodu vlijte do zipper bagu a uzavřete zipem. Po 12 ti minutách opatrně vyndejte ohřáté jídlo.

O výrobci

Suroviny jsou základ každého jídla. Když chcete kvalitní poctivé jídlo, které bude chutné a dodá tělu potřebnou energii bez jakékoli chemie, musíte vybírat ty nejkvalitnější ingredience.

Zaměstnanci v Adventure Menu pracují s potravinami od lokálních dodavatelů, vše pečlivě kontrolují, nepoužívají žádné emulgátory, neboli „éčka“, konzervanty, ani jinou chemii. Nezpracovávají ani žádné polotovary a vše připravují poctivě od základu ručně.

Odměnou je potom skvělá přirozená chuť a plnohodnotné jídlo..

Skladování

Skladujte v suchu a temnu/při teplotě 1–30 °C. Chraňte před mrazem. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.

Upozornění

Po aktivaci je teplota až 100 °C, nesahejte během reakce ani po ní na ohřevnou kapsli. Používejte pouze k ohřevu potravin. Nejezte obsah ohřevné kapsle. Používejte ve větraném prostoru. Nevdechujte výpary. Vyhazujte do směsného odpadu. Prudce reaguje s vodou. Způsobuje poleptání.

Výrobce

Adventure Menu s.r.o.    
Koubkova 399/10
12000 Praha 2
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 649 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.