Gurmet Vepřová kotleta Texas

cca 0,68 kg
cca 156,66 Kč 229,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Vepřová pečeně s kostí a částí boku s jemný tutovým krytím (bez kůže).

Vepřová pečeně s kostí, kuchyňská úprava, plátky. Vepřové výsekové maso s kostí. Chlazené, baleno v ochranné atmosféře.

Skladujte při teplotě 0°C až +4°C.
Určeno k tepelné úpravě.

Jak vytvořit šťavnatý steak na vašem grilu?

Vepřová pečeně s kostí s bylinkovým máslem a rozmarýnem

Co budete potřebovat?

Vepřovou pečeni Texas Bylinkové máslo Sůl, ideálně hrubozrnnou nebi šupinkovou Rozmarýn -

1/ Maso vyndáme z lednice a necháme chvíli odpočinout při běžné teplotě (cca 30 min bohatě stačí) 2/ Rozpálíme gril tak, aby maso při položení na tál hlasitě syčelo. Správné grilování musí být slyšet. Maso se rychle zatáhne a nevyteče z něj šťáva 3/ Maso nemusíme nijak připravovat, prostě jen vložíme na gril a grilujeme cca 3-4 min z každé strany. 4/ Připravíme si litinovou pánvičku (může být i pekáček) a nahřejeme si ji vedle masa. Připravíme si alobal. 5/ Maso sejmeme z grilu, i tady platí, že méně je více, a vložíme na nahřátou pánvičku (pekáček). 6/ Vložíme bylinkové máslo dle chuti, položíme snítek rozmarýnu, zakryjeme alobalem a necháme cca 5 minut odpočinout. Při prudkém grilování se šťáva koncentruje uvnitř kdy po sejmutí z grilu potřebuje chvilku, aby se "vrátila" do všech částí steaku. Odměnou Vám bude Vám budě šťavnaté maso.

7/ Sejmeme alobal, steak by měl pustit šťávu - je to dobré znamení, že jsme maso nevysušili, osolíme a servírujeme dle chuti.

Trvanlivost

Obvyklá trvalivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.

Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.

Složení

Vepřová pečeně s kostí 100%