Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Vepřová kotleta Texas cca 0.7kg

Vepřová kotleta Texas

Vepřová kotleta Texas

cca 0.7kg
Popis produktu

Vepřová pečeně s kostí a částí boku s jemný tutovým krytím (bez kůže).

Vepřová pečeně s kostí, kuchyňská úprava, plátky. Vepřové výsekové maso s kostí. Chlazené, baleno v ochranné atmosféře.

Skladujte při teplotě 0°C až +4°C. Určeno k tepelné úpravě.

Jak vytvořit šťavnatý steak na vašem grilu?

Vepřová pečeně s kostí s bylinkovým máslem a rozmarýnem

Co budete potřebovat?

Vepřovou pečeni Texas Bylinkové máslo Sůl, ideálně hrubozrnnou nebi šupinkovou Rozmarýn –

1/ Maso vyndáme z lednice a necháme chvíli odpočinout při běžné teplotě (cca 30 min bohatě stačí) 2/ Rozpálíme gril tak, aby maso při položení na tál hlasitě syčelo. Správné grilování musí být slyšet. Maso se rychle zatáhne a nevyteče z něj šťáva 3/ Maso nemusíme nijak připravovat, prostě jen vložíme na gril a grilujeme cca 3–4 min z každé strany. 4/ Připravíme si litinovou pánvičku (může být i pekáček) a nahřejeme si ji vedle masa. Připravíme si alobal. 5/ Maso sejmeme z grilu, i tady platí, že méně je více, a vložíme na nahřátou pánvičku (pekáček). 6/ Vložíme bylinkové máslo dle chuti, položíme snítek rozmarýnu, zakryjeme alobalem a necháme cca 5 minut odpočinout. Při prudkém grilování se šťáva koncentruje uvnitř kdy po sejmutí z grilu potřebuje chvilku, aby se „vrátila“ do všech částí steaku. Odměnou Vám bude Vám budě šťavnaté maso.

7/ Sejmeme alobal, steak by měl pustit šťávu – je to dobré znamení, že jsme maso nevysušili, osolíme a servírujeme dle chuti.

Složení

Vepřová pečeně s kostí 100%

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.