-14 %

Manufaktura

Manufaktura Antistres hydratační sprchový gel Levandule

300 ml
Akce do 23. 4.
174,90 Kč  204,90 Kč
583,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Relaxační a antistresový sprchový gel z populární kolekce Levandule od české značky Manufaktura s cennými přírodními ingrediencemi zanechává pokožku hedvábně jemnou a čistou. Díky obsahu zjemňující vřídelní soli z karlovarských minerálních pramenů, zvláčňujícího výtažku z obilných klíčků, hydratačního olivového oleje, změkčujícího lanolinu a zklidňujícího panthenolu je k pokožce velmi šetrný, napomáhá její regeneraci. 

  • navozuje relaxační pohodu a uklidňuje
  • harmonizuje a podpoří spánek
  • jemně umyje pokožku, aniž by ji vysušoval
  • hydratuje, zjemňuje a zklidňuje pokožku

Je vhodný pro každodenní použití, pro všechny typy pokožky, pro muže i ženy. Neobsahuje žádné živočišné ingredience, a je tak veganský

  • pro úlevu od stresu
  • pro milovníky relaxace a nostalgické vůně levandule
  • pro zklidnění a lepší spánek
  • bez parabenů – vhodný i pro citlivou a suchou pokožku
  • skvělý také jako koupelový gel – ve vaně vytvoří bohatou vonnou pěnu
  • pro příznivce poctivé, vysoce přírodní lokální kosmetiky

Použití

S jemnou sprchovou péčí s relaxační vůní levandule dopřejete vaší pleti příjemnou a šetrnou každodenní očistu. Naneste na vlhkou pokožku a vytvořte pěnu, kterou po důkladné očistě smyjte.

O výrobci

Manufaktura je 100% česká značka originální a kvalitní kosmetiky, díky které lze každou koupelnu proměnit v místo pro krásu, klid a relaxaci. Manufaktura byla založena roku 1991.

Kosmetiku inspirovanou českou historií, tradicí a přírodou vyvíjí a vyrábí v pražských Čakovicích.

Zakládá si na poctivé kvalitě, lokálním původu produktů, surovin, obalů, nápaditém designu a vysokém obsahu přírodních ingrediencí.

Manufaktura je velmi aktivní v oblasti ekologie a udržitelného rozvoje a jako první firma v ČR získala jediný mezinárodně uznávaný certifikát o netestování na zvířatech (HCS).

Výrobce

MANUFAKTURA s.r.o.
Melantrichova 970/17
Praha 1, 110 00
Česká republika

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Mineral Salts (Carlsbad Natural Salt), Glyceryl Oleate, Sweet Almond Oil Polyglyceryl-4 Esters, Panthenol, Maltodextrin, Beta-Glucan, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, Benzophenone-4, CI 17200, CI 73015, CI 42090