Yoggies

Yoggies Cat Basic Granule pro kočky

1,5 kg
243,30 Kč 162,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule lisované za studena Yoggies Cat "Basic" určené především pro kočky krmené masem. Lze ale také Yoggies Cat "Basic" skvěle používat jako sekundární krmivo k dokrmování kočky, která je krmena pouze masem, nebo jako špičková příloha k čerstvému masu.

Základem granulí je pomalu sušené syrové jehněčí maso, sleď, ovoce a bylinky.

Proces lisování za studena probíhá při teplotách do 38 °C, proto, aby se důležité přírodní živiny při výrobě neničily. Je přidávána i mořská řasa pro podporu imunity a trávení. Součástí granulí je také rybí olej pro chuť i jako zdroj esenciálních mastných kyselin, elastickou a zdravou kůži i srst.

Zdrojem energie jsou lehce stravitelné bramborové vločky a nedílnou součástí jsou také aminokyseliny jako např. “taurin” pro podporu srdeční činnosti, zraku i dalších důležitých životních funkcí koček.

V Yoggies granulích pro kočky nenadejte obilí, chemii, sóju ani žádná lákadla a konzervanty.

Baleno ekologicky v recyklovatelném papírovém pytli.

Použití

Doporučuje se navykat vaší kočku na krmiva Yoggies po dobu alespoň 7 dnů. Toho docílíte tak, že do původní (suché) potravy budete postupně přimíchávat stále větší množství krmiva Yoggies a ubírat na množství původní potravy.

Vaši dospělou kočku lze krmit 1–3krát denně ze stále čisté misky, v pravidelných intervalech, stejnou dávkou krmiva a s dostatkem čerstvé vody v čisté misce. Nevíte-li si rady, zkušený veterinář bývá vždy zdrojem informací o zdraví a celkovém stavu vaší kočky. Někteří chovatelé krmí svou kočku tak, že ta má v misce stále svůj příděl a krmí se "sama", kdy chce. I toto je jeden způsob krmení koček.

Nezapomínejte, že kočka musí mít vždy k dispozici dostatečné množství čerstvé vody.

Dospělé nekastrované kočky

  • o hmotnosti 2–⁠3 kg –⁠ 50–⁠60 g/den 
  • o hmotnosti 3–⁠5 kg –⁠ 60–⁠90 g/den
  • o hmotnosti 5–⁠8 kg –⁠ 90–⁠120 g/den

Dospělé kastrované kočky

  • o hmotnosti 2–⁠3 kg –⁠ 45–⁠55 g/den 
  • o hmotnosti 3–⁠5 kg –⁠ 55–⁠80 g/den
  • o hmotnosti 5–⁠8 kg –⁠ 80–⁠100 g/den

Kočky “senioři” (nekastrované)

  • o hmotnosti 2–⁠3 kg –⁠ 40–⁠50 g/den 
  • o hmotnosti 3–⁠5 kg –⁠ 50–⁠80 g/den
  • o hmotnosti 5–⁠8 kg –⁠ 80–⁠100 g/den

Kočky “senioři”

  • o hmotnosti 2–⁠3 kg –⁠ 37–⁠47 g/den 
  • o hmotnosti 3–⁠5 kg –⁠ 47–⁠75 g/den
  • o hmotnosti 5–⁠8 kg –⁠ 75–⁠95 g/den

Doporučení pro starší kočky: Granule Yoggies pro kočky jsou vyvinuty tak, aby je kočka mohla chroupat jako kořist v přírodě. Nemá-li však kočka k dispozici dostatek funkčních a usazených zubů, je možno granule lisované za studena vlhčit, případně namáčet do vlažné vody (lze i do vlažného přírodního vývaru, nebo používat jogurt pro psy a kočky Yoggies).

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte především v suchu na chladnějším místě. Neuzavírat dlouhodobě do vzduchotěsných nádob.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

Složení:

Jehněčí maso sušené mleté 16%
Maso a vnitřnosti zvěřiny 15% Bramborové vločky 15 % Sleď sušený 9 % Rybí olej Želatina Sušené mořské řasy Směs zeleniny (čekanka, pastiňák, kořen petržele…) 4,5 % Bylinky (fenykl, pampeliška, heřmánek, tymián, malina, hořec) 3% Sušené borůvky Řepné řízky, sušené, mleté Sušená rašelina 2% Yucca Schidigera, sušená, mletá Směs laktobacilů pro podporu imunity

Analytické a stopové prvky :

Hrubý protein 29,0 % Hrubý tuk 9,9 % Hrubá vláknina 5,0 % Hrubý popel 5,5 % Calcium 1,42 % Fosfor 1,1 % Hořčík – 0,08% Mangan – 48 mg Měď – 10 mg Zinek – 65 mg Jod – 1,6 mg

Vitamíny a stopové prvky na 100g:

Vitamín A – 11.100 iE Vitamín D3 – 1.150 iE Vitamín E – 190 mg Vitamín B1 – 3,9 mg Vitamín B2 – 7,6 mg Vitamin B6 – 4,6 mg Vitamín B12 – 47 µg Biotin (vit.D) – 249 µg Kyselina listová – 0,4 mg Taurin – 0,19 g Niacin – 24,0 mg Vitamín C – 135 mg Kyselina pantothenová – 7,6 mg Cholinchlorid – 1.590 mg Mangan – 48 mg Měď – 10 mg Zinek – 63 mg Jod – 1,5 mg