Yoggies

Yoggies Hovězí konzerva pro psy s karotkou a lněným olejem

0,8 kg
116,70 Kč 145,88 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Konzerva Yoggies se špičkovým hovězím masem, čistou svalovinou, bez jakýchkoliv konzervantů a dochucovadel. 

Konzerva obsahuje výhradně kusy masa (větší i menší kousky), zeleninu (karotku) jako zdroj vlákniny, přírodní vývar z masa a kostí (žádný bujón) a také lněný olej.

Taková kombinace chutí a skvělých surovin může být ideálním doplňkem krmiva psa na každý den.

Použití

Yoggies konzervy pro psy jsou vyvíjeny a vyrobeny jako kompletní krmivo pro psy.

Doporučuje se je podávat odděleně od krmné dávky např. granulí. Při případném použití dvou druhů kompletního krmiva dohromady (např. granule s konzervou) snižte krmnou dávku hlavního krmiva. 

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte na chladnějším místě a nevystavujte slunečním paprskům ani přímému zdroji tepla. Po otevření skladujte v lednici, nejlépe zavřené víčkem a spotřebujte do 48 hod.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

Složení:
hovězí maso – (hovězí maso, hovězí srdce, hovězí játra, plíce, dršťky) 65 %, vývar z masa 28,9 %, mrkev 5 %, minerální látky 1 %, lněný olej 0,1 %.

Ingredience: maso a vnitřnosti 65 %, voda 27,6 %, zelenina 5 %, lněný olej 0,1 %, maso a kosti na vývar 1,3 %, směs minerálních látek 1 %.

Analytické složky: hrubý protein 10,9 %, hrubý tuk 6,8 %, hrubý popel 2,4 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubá vlhkost 75 %.

Nutriční a doplňkové látky na kg: vitamin D3 200 I.E., vitamin E 30 mg, vitamin C 40 mg, vitamin B1 13 mg, vitamin B2 6 mg, vitamin B6 3 mg, vitamin B12 75 mcg, niacin 17 mg, vitamin B5 (Ca-Pantothenat) 12 mg, kyselina listová 6 mg, biotin 300 mcg, cholinchlorid 700 mg, zinek 15 mg, mangan 3 mg, jód 0,75 mg.

Využitelná energie 496 kJ/100 g