Adventure Menu

Adventure Menu Samoohřev (60 g)

1 ks
55,00 Kč 55,00 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Jižní Korea, Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách? Nemáte čas ohřívat jídlo na vařiči? Pro tyto případy je tu samoohřev pro jídla Adventure Menu.

Samoohřev, nebo také bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček, který vám sám ohřeje až dvě jídla bez použití vařiče nebo nádobí a to za 12 minut! Mezitím můžete postavit stan, zapálit oheň; jednoduše strávit čas důležitějšími činnostmi než vařením.

Samoohřev funguje na principu exotermické reakce mezi oxidem vápenatým a vodou. Tento samoohřevný systém se skládá z ohřevných kapslí a zipper-bagu, ve kterém se celý ohřev odehrává.

Na jednom samoohřevu ohřejete 2 × 400 g jídla

Použití

K ohřátí jídla je zapotřebí samoohřevu a zipper-bag. 

Vyjměte ohřevnou kapsli a vložte jí na dno zipper bagu. Vložte uzavřené jídlo AdventureMenu do zipper bagu. Odměřte 150ml vody pomocí prázdného sáčku od ohřevné kapsle. Odměřenou vodu vlijte do zipper bagu a uzavřete zipem. Po 12 ti minutách opatrně vyndejte ohřáté jídlo.

O výrobci

Suroviny jsou základ každého jídla. Když chcete kvalitní poctivé jídlo, které bude chutné a dodá tělu potřebnou energii bez jakékoli chemie, musíte vybírat ty nejkvalitnější ingredience.

Zaměstnanci v Adventure Menu pracují s potravinami od lokálních dodavatelů, vše pečlivě kontrolují, nepoužívají žádné emulgátory, neboli „éčka“, konzervanty, ani jinou chemii. Nezpracovávají ani žádné polotovary a vše připravují poctivě od základu ručně.

Odměnou je potom skvělá přirozená chuť a plnohodnotné jídlo..

Skladování

Skladujte v suchu a temnu/při teplotě 1–30 °C. Chraňte před mrazem. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.

Upozornění

Po aktivaci je teplota až 100 °C, nesahejte během reakce ani po ní na ohřevnou kapsli. Používejte pouze k ohřevu potravin. Nejezte obsah ohřevné kapsle. Používejte ve větraném prostoru. Nevdechujte výpary. Vyhazujte do směsného odpadu. Prudce reaguje s vodou. Způsobuje poleptání.

Výrobce

Adventure Menu s.r.o.    
Koubkova 399/10
12000 Praha 2
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 667 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.