Bonavita

Bonavita Soja kostky

100 g
32,90 Kč 329,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sojové kostky.

Sójová bílkovina (sójový protein) je mezi rostlinnými bílkovinami nejkvalitnější co do aminokyselinového složení. Jestliže se někdo stravuje alternativně (zejména pokud jde o striktní vegetariánství), není jednoduché bez sójových potravin sestavit nutričně hodnotný jídelníček. Sójovou bílkovinu využívají hojně i sportovci.

Použití

Sojové kostky jsou ideální na přípravu bezmasých jídel. Kostky nejprve přelijeme horkou vodou, necháme chvilku ustát a pak vodu vylejeme (tím se částečně zbavíme moučné pachuti). Poté vaříme cca 15-20 minut v nálevu ze sypkého zeleninového bujónu, trochou sójové omáčky a podle dalšího účelu ještě třeba s bobkovým listem a novým kořením. Vývar slijeme, vymačkáme přebytečnou vodu a kostky vložíme do připravené marinády a necháme odležet. Základem marinády je olej, pár kapek sojové omáčky a koření (dle libosti: rozmarýn, tymián, paprika, kari, čerstvé bylinky, citron atd.). Takto uleželé sojové maso pak zpracujeme dle libosti - grilujeme, smažíme se zeleninou po asijsku, restujeme na cibuli a dusíme.

O výrobci

BONAVITA, spol. s r. o. byla založena jako rodinný podnik v roce 1991. Zabývá se výrobou a prodejem racionální výživy a produktů, které svým složením pomáhají lidem dodržovat zásady správné výživy. Ve svém portfoliu má snídaňové cereálie, müsli, ovesné kaše, cereální, ořechové a müsli tyčinky, cereální nápoje, a další produkty.

Skladování
Trvanlivá potravina. Uchovejte v suchu a chladu.

Výrobce

BONAVITA, spol. s r.o.
Hlavní 32
251 63 Kunice-Vidovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 219 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Sójová odtučněná mouka

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1334 kJ/316 kCal
Tuky0.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.01 g
Sacharidy19 g
z toho cukry13 g
Bílkoviny50 g
Sůl0 g
Vláknina16 g

Alergeny

Sójové boby
Může obsahovat stopy:
Obiloviny obsahující lepek
Mléko
Skořápkové plody
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.