- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Baby patizony jsou malé patizony s o něco výraznější chutí než u klasických bílých.
Použití
Patizon se hodí do polévek, směsí, na smažení nebo grilování.
Tip: Připravte si s námi vynikající jednoduché plněné patizony.
Patizon oloupeme a rozkrojíme. Dužinu s jadérky částečně vydlabeme, osolíme a naplníme masovou směsí. Dužinu nakrájíme nadrobno a odložíme si ji, bude součástí náplně. Připravíme si masovou náplň. Vepřové maso umeleme a dobře promícháme s rozetřeným česnekem, oloupanou a nasekanou cibulkou. Masovou směs osolíme, přidáme na proužky nakrájenou slaninu a zlehka promícháme s nadrobno nakrájenou patizonovou dužinou bez jadérek. Plněné patizony vložíme do vymaštěného pekáče, podlijeme a upečeme ve vyhřáté troubě.
Podáváme s bramborami nebo čerstvou bagetkou.
Přejeme dobrou chuť!
Skladování
Uchovávejte v chladu.