Knedlíky Láznička

Láznička Bramborový knedlík

500 g
Od českého farmáře
97,20 Kč 194,40 Kč/kg

500+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bramborový knedlík Láznička vyrobený s láskou.

Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor, čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna a další kvalitní suroviny. Bramborový knedlík Láznička se umístil na druhém místě v testu MF Dnes a České potravinářské komory 2013.

Jak se vyrábí?

Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby. 

Husa, Stehno, Svatomartinské, Hody, Svatý Martin

Použití

Bramborový knedlík je tradiční přílohou mnoha českých jídel. Skvělý je jako příloha k pečenému masu a drůbeži.

O výrobci 

Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva. 

Skladování

Skladujte při teplotě do 10°C.

Výrobce

Knedlíky Láznička
Jakobiho 327
Praha 10, Petrovice
Česká republika

Složení

Brambory
Pšeničná krupice
Voda
Vejce
Sůl

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.