Popis produktu

Galbani Mozzarellu di latte di Bufala vyrábíme z buvolího mléka. Díky tomu má specifickou chuť typickou pro tento způsob výroby. TIP: Její autentická chuť vynikne nejlépe v kombinaci s jednoduchými surovinami. Univerzalita jejího využití je však limitována pouze vaší fantazií a chutí experimentovat.

Měkký plnotučný nezrající pařený sýr.

Skladujte při teplotě 2-6°C.

Adresa distributora: Lactalis CZ, s.r.o., Líbalova 2348/1, Praha 4 - Chodov, 149 00
 

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Plnotučné buvolí mléko
Sýrařské kultury
Mikrobiální syřidlo
Jedlá sůl

Alergeny

Mléko

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1126 kJ/272 kcal
Tuky24 g
z toho nasycené mastné kyseliny16 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny13 g
Sůl0.7 g
Vláknina g