Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Dr.Oetker Red Velvet dort 385g
Novinka

Dr.Oetker Red Velvet dort

Dr.Oetker Red Velvet dort

385g
Novinka
79,90 Kč (207,53 Kč/kg)
Popis produktu

Sypká směs na přípravu dortu.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte na korpus: 3 vejce, 100–125 ml vychlazené smetany ke šlehání Na krém: 100–125 vychlazené smetany ke šlehání, 180–200 g zakysané smetany (12–18 %) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160°C 30–35 min. Horkovzdušná trouba: 140° C 30–35 min. Plynová trouba: stř. stupeň 30–35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm. 1. Příprava korpusu: obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty).Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému: obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu: upečený korpus uvolníme s formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Tip: Místo zakysané smetany můžeme použít např. 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého smetanového sýra nebo 250 g mascarpone.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz

Složení

cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (esterymono- a diglyceridů masných kyselin a kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA), emulgující složka (emulgátor (esterymono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifos­forečnan sodný), sušený VAJEČNÝ BÍLEK, barvivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9 %, aroma, přírodní vanilkové aroma.

ALERGENY: Pšeničná mouka, pšeničný škrob, mléčná bílkovina, vaječný bílek ALERGENY – může obsahovat stopy: vaječný žloutek, lupínková mouka

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE ve 100 g∗ Na 1 porci∗ V %∗∗ Energie 1191 kJ/284 kcal 941 kJ/225 kcal 11 % Tuky 14 g 11 g 16 % z toho nasycené mastné kyseliny 9,1 g 7,2 g 36 % Sacharidy 34 g 27 g 10 % z toho cukry 23 g 18 g 20 % Bílkoviny 4,6 g 3,7 g 7 % Sůl 0,4 g 0,32 g 5 % Doprovodné texty k výživovým údajům

  • dort připraven podle návodu se 200 ml smetany ke šlehání a 200 g zakysané smetany (obsah tuku 18%) ** referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal). Celkový počet porcí z jednoho balení: 12

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.