Dr.Oetker Red Velvet dort

385 g
Éčka
(Celkem 7)
79,90 Kč 207,53 Kč/kg
Kategorie:
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Sypká směs na přípravu dortu.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte na korpus: 3 vejce, 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání Na krém: 100-125 vychlazené smetany ke šlehání, 180-200 g zakysané smetany (12-18 %) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160°C 30-35 min. Horkovzdušná trouba: 140° C 30-35 min. Plynová trouba: stř. stupeň 30-35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm. 1. Příprava korpusu: obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty).Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému: obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu: upečený korpus uvolníme s formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Tip: Místo zakysané smetany můžeme použít např. 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého smetanového sýra nebo 250 g mascarpone.

VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz

Složení

Cukr
Pšeničná mouka
pšeničný škrob
Zpěňovač
glukózový sirup
kokosový olej
emulgátor
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, fŠkodlivost 1 z 6
E270 - Kyselina mléčnáŠkodlivost 0 z 6
mléčná bílkovina
Emulgující složka
emulgátor
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, fŠkodlivost 1 z 6
E270 - Kyselina mléčnáŠkodlivost 0 z 6
E475 - Estery polyglycerolu s mastnými kyselinamiŠkodlivost 1 z 6
glukózový sirup
sušené odtučněné mléko
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
modifikovaný kukuřičný škrob
kypřicí látky
+ Zobrazit vše

Alergeny

obiloviny obsahující lepek
vejce
mléko

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1191 kJ/284 kcal
Tuky14 g
z toho nasycené mastné kyseliny9.1 g
Sacharidy34 g
z toho cukry23 g
Bílkoviny4.6 g
Sůl0.4 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem hodnocení éček je nezávislá organizace Fér potravina.