Bonduelle

Bonduelle Vapeur Zelené fazolky

295 g
55,90 Kč 189,49 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

800+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Fazolové lusky krájené, v mírně slaném nálevu.

Objem: 425 ml. Pevný podíl: 220 g.

Použití

Připravena ihned k podávání do čerstvých salátů nebo jako příloha.

Tip: Rozehřejeme olej nebo máslo, přidáme mandle a pražíme dozlatova. Přidáme česnek, necháme rozvonět a vložíme fazolky. Mezitím v misce smícháme vejce s prolisovaným česnekem, piniovými oříšky, muškátovým oříškem a dochutíme solí a pepřem. Pak přidáme i orestovanou slaninu. Vše prohřejme na mírném ohni po dobu asi 3 minut a méme hotovo!

O výrobci

Vše začalo roku 1926, kdy byl lihovar přestavěn na konzervárnu hrášku, tak se zrodila společnost Bonduelle. Duch inovací provází společnost až dodnes, mimo konzervování hrášku se konzervuje také kukuřice, celer, mrkev i řepa. Firma se v pozdějších letech začala specializovat na zamrazenou čerstvou zeleninu. Podnik se díky vysoké poptávce rozšířil produkci svojí výroby do celého světa.

Skladování

Uchovejte v suchu a mimo dosah slunečního záření. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

BONDUELLE spol. s r. o. 
Hybernská 1009 / 24 
110 00  Praha 1 
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 1449 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 300 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Zelené fazolové lusky velmi jemné
Pitná voda
Jedlá sůl
Antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota111 kJ/27 kCal
Tuky0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy2.5 g
z toho cukry1.2 g
Bílkoviny1.5 g
Sůl0.89 g
Vláknina2.9 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.