Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

SelaVita Farmářský hovězí nízký roštěnec

SelaVita Farmářský hovězí nízký roštěnec

cca 390g
cca 190,71 Kč (489,00 Kč/kg)
Popis produktu

Nízký roštěnec je hřbetní sval, který se nachází v zadní části zvířete. Vysoký roštěnec je naopak polovina směřující k hlavě. Podle plemene a stylu úpravy může roštěnec obsahovat i vrchní tukovou vrstvu, která bývá vysoká až zhruba 3 cm. Při tepelné úpravě dodává tuk masu výbornou chuť a gurmáni striktně nedoporučují tuk odstraňovat. Typickou úpravou jsou steaky, plátky nebo roastbeef.

Maso určené k tepelnému opracování.Hovězí maso

Náš příběh.

Náš příběh se začal psát v roce 2010. Právě tehdy se dala dohromady skupina nadšenců, gurmánů a profesionálů. Chtěli jsme českým fajnšmekrům dopřát prvotřídní vyzrálé steakové maso z kontinentu, který je jím proslaven. A tak jsme se pustili do dovozu výborných steaků z Jižní Ameriky.

Začali jsme na argentinských a uruguayských pastvinách, ale stále více nás lákalo najít místo v Čechách, kde bychom to mohli ještě více rozjet. Navštívili jsme hned několik farem, kde jsme chtěli chovat vlastní býky. Žádná ale nevyhovovala našim představám. Jednou z posledních nadějí byla krásná a zažitá farma BOCUS v Letohradu. Čistý vzduch Orlických hor nám učaroval.

Dnes tam máme 65 hektarů úrodné půdy, na kterých pěstujeme a sklízíme plodiny. Na vlastní granulační lince mícháme speciální krmné směsi. Naše zvířata jsou pak zdravá, klidná a přibírají na svalech bez jakékoliv potřeby hormonálních doplňků. Maso z naší vlastní porážky zpracováváme buď přímo na místě nebo putuje do naší bourárny v Liberci. Tam zraje čtrnáct dní na kosti, než se dále zpracovává.

Skladování: Skladujte při teplotě 0–4 °C po otevření okamžitě spotřebujte.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.