Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

SelaVita Letohradské chmelové prasátko bok bez kosti

SelaVita Letohradské chmelové prasátko bok bez kosti

cca 330g
cca 66,17 Kč (199,00 Kč/kg)
Popis produktu

Bok – jak už sám název napovídá – je na straně vepře. Začíná pod pečení a končí na břišní části. Bok můžete mít s kostí či bez kosti. Tento je bez. Boky jsou dost prorostlé tukem. Je to tedy maso, které výborně poslouží při pečení, uzení nebo grilování.

Náš příběh se začal psát v roce 2010. Právě tehdy se dala dohromady skupina nadšenců, gurmánů a profesionálů. Chtěli jsme českým fajnšmekrům dopřát prvotřídní vyzrálé steakové maso z kontinentu, který je jím proslaven. A tak jsme se pustili do dovozu výborných steaků z Jižní Ameriky.

Začali jsme na argentinských a uruguayských pastvinách, ale stále více nás lákalo najít místo v Čechách, kde bychom to mohli ještě více rozjet. Navštívili jsme hned několik farem, kde jsme chtěli chovat vlastní býky. Žádná ale nevyhovovala našim představám. Jednou z posledních nadějí byla krásná a zažitá farma BOCUS v Letohradu. Čistý vzduch Orlických hor nám učaroval.

Dnes tam máme 65 hektarů úrodné půdy, na kterých pěstujeme a sklízíme plodiny. Na vlastní granulační lince mícháme speciální krmné směsi. Naše zvířata jsou pak zdravá, klidná a přibírají na svalech bez jakékoliv potřeby hormonálních doplňků. Maso z naší vlastní porážky zpracováváme buď přímo na místě nebo putuje do naší bourárny v Liberci. Tam zraje čtrnáct dní na kosti, než se dále zpracovává.

Maso určené k tepelnému opracování. Vepřové maso

Skladování: Skladujte při teplotě 0–4 °C po otevření okamžitě spotřebujte.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.