Weleda

Weleda Měsíčkový pleťový krém

50 ml
219,90 Kč 4 398,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Akce pro Rohlíček: 174,90 Kč
Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Měsíčkový pleťový krém s výtažkem z měsíčku lékařského v BIO kvalitě zanechává dětské tváře sametově hebké.

Věděli jste, že dětská pokožka je pětkrát tenčí, než kůže dospělých, a proto více tíhne ke ztrátě vláhy? Dopřejte jí pomoc z přírody. Organický měsíček lékařský zahalí jemnou dětskou kůži do ochranného pláště, přívětivý lanolin o ni bude pečovat a mandlový olej jí dodá potřebnou hydrataci.

Extrakt květů měsíčku lékařského 

Kůže miminek a malých dětí si vytváří hřejivou ochranou vrstvu se zásobou tuku, aby se zajistilo správné fungování vnitřních orgánů. Mladá pokožka se ale sama neumí přizpůsobit náhlým změnám teplot, a proto potřebuje zvláštní podporu ve formě láskyplné péče, vhodného oblečení a hřejivého ošetření. V tu chvíli přichází na řadu zklidňující výtažek z měsíčku, který pomáhá rozvíjet odolnost a obranyschopnost mladé kůže.

Certifikovaná přírodní kosmetika

Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu Natrue – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Natrue je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s tímto označením zaručují nejvyšší standardy.

Použití

Vhodný od prvního dne života, i pro dospělé s citlivou pletí.

Na pokožku naneste malé množství krému a rozetřete. Krém se dobře roztírá a rychle vstřebává. 

O výrobci

Zodpovědný postoj k přírodě i k lidem byl vždy součástí firmy Weleda už od dob, kdy Rudolf Steiner vyslovil svou vizi firmy, která bude zcela sloužit zájmům lidstva a světa jako celku. Weleda je maminkami nejdoporučovanější značkou dětské kosmetiky v ČR.

Všechny jejich produkty jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Přes 83 % z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 5–25 °C.

Výrobce

WELEDA, spol. s r.o.
Lidická 336/28
Praha 5  150 00
Česká republika

Voda, sezamový olej, mandlový olej, alkohol, glyceryl stearát SE, lanolin, bílý včelí vosk, extrakt z květů měsíčku lékařského, xantanová guma, parfém*, limonen*, linalol*, geraniol*, citral* *z přírodních éterických olejů