-70 %

Linteo

Linteo BIO Baby dětský krém na pokožku v oblasti plenek s bio měsíčkem lékařským

75 ml
BIO
Akce do 31. 3.
31,47 Kč  104,90 Kč
419,60 Kč/l

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochranný krém s regeneračními účinky jemně ošetřuje citlivou pokožku v oblasti plenek a zamezuje tak vzniku zarudnutí i podráždění.

Jednotlivé složky pomáhají vytvářet voděodolnou ochrannou bariéru, přitom dovolují pokožce svobodně dýchat. Kombinace přírodních složek se podílí na tom, aby pokožka miminka zůstala vyživená, hydratovaná, hebká i vláčná, zároveň zvyšovala svou odolnost vůči vnějším vlivům.

Použití

Na očistěnou pokožku naneste přiměřené množství ochranného krému a jemně vmažte do pokožky.

O výrobci

Společnost Melitrade a.s. je vlastníkem značek Linteo, Onclé a Niteolu. Svou výrobu soustředí především na segment vlhčených ubrousků a papírových kapesníčků, vyrábí ale i potřeby do domácnosti a pro úklid.

Skladování

Skladujte v suchu. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.

Výrobce

Melitrade a. s.
Domažlická 1232/3
130 00 Praha 3 – Žižkov
Česká republika

Přírodní certifikovaný BIO měsíčkový extrakt: bohatý na vitamíny (především na vit. E), minerály a nenasycené mastné kyseliny, které pomáhají při obnově, regeneraci a zklidnění pokožky.
Přírodní včelí vosk: dodává vláčnost, udržuje a stabilizuje udržení vody v pokožce (hydrataci), snadné roztírání. Přírodní mandlový olej: obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin a vitamínů, které mají antioxidační, regenerační a zklidňující účinky. Oxid zinečnatý: vytváří ochrannou vrstvu a chrání před vlhkostí z plenek, tím snižuje riziko vzniku opruzenin a bakterií způsobující záněty a zarudnutí.