
Coburger
Coburger Camembert Stříbrňák 30% se sníženým obsahem laktózy
125 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Dopřejte si nejširší nabídku plant-based produktů ze všech supermarketů!
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přírodní zrající sýr s bílou plísní na povrchu se sníženým obsahem laktózy.
Obsah laktózy <0,1 g/100 g.
Použití
Výborně se hodí k vínům či jako součást sýrového talíře, který si můžete doma připravit z nejrůznějších druhů sýra a doplnit ho bílým pečivem. Často se také využívá jak přísada do salátů.
O výrobci
Milchwerke Oberfranken patří mezi výrobce sýrových specialit. Již v roce 1927 se sýr vyráběl v bývalém Milchhof Coburg podle tradičních receptur. Následně vzniklo v roce 1975 družstvo „Milchwerke Oberfranken West eG“. V roce 1990 se k němu připojilo prvních několik farmářů z Durynska. Dnes družstvo čítá více než 1050 farmářů a zahrnuje dva závody s moderním výrobním zařízením.
Skladování
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C.
Výrobce
Milchwerke Oberfranken West eG
Sulzdorfer Str. 7
96484 Meeder
Německo
Trvanlivost
Složení
Mléko |
Jedlá sůl |
Mlékařské kultury |
Penicillium candidum |
Mikrobiální syřidlo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 898 kJ/215 kCal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8.7 g |
Sacharidy | 0.1 g |
z toho cukry | 0.1 g |
Bílkoviny | 24.5 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Mléko |