Čerstvě utrženo

Čerstvě utrženo – Rajčata cherry kulatá na větvičce odr. Nelinka, vanička

400 g
Čerstvě sklizeno
134,90 Kč 337,25 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lahodně sladká cherry rajčata odrůdy Nelinka ve vaničce, vypěstovaná v České republice. Jsou šťavnatá, voňavá a plná chuti, protože dostávají čas skutečně dozrát. Jsou vždy čerstvá, jelikož rostou u nás a necestují přes půl Evropy. Cherry rajčata odrůdy Nelinka pěstuje exkluzivně Čerstvě utrženo na farmě v Kostelci na Hané. Přesvědčte se a ochutnejte, jak má chutnat správné rajče, které je čertsvě utrženo.

Dáváme si záležet, abychom vám už za šest hodin dodali od lokálních pěstitelů ty nejčerstvější kousky, které ještě ráno spokojeně odpočívaly v řádku u farmáře. Pojďte je s námi vyzkoušet!

Rajčata jsou bez pesticidů a jsou pravidelně kontrolována

Farma: Kostelec na Hané

Vedoucí farmy: Lucie Martinová

Použití

Sladká cherry rajčata odrůdy Nelinka jsou šťavnatá, plná chuti a krásně barevná. Proto je jejich konzumace nejvhodnější v syrovém stavu jako zdravá svačinka, součást zeleninových salátů a ozdoba pokrmů studené kuchyně.

Čerstvě sklizeno

Věděli jste, že zeleninu a ovoce s označením “Čerstvě sklizeno” vám doručíme přímo od zelináře již za 6 hodin od sklizně?

Na Rohlíku najdete v sezóně lokální zeleninu a ovoce, u které vám můžeme garantovat, že se dostane na váš stůl za 6 až 48 hodin po sklizni. Je to díky tomu, že čerstvě sklizenou zeleninu nám vozí zelináři přímo na náš rohlíkovský sklad, odkud vám ji rovnou rozvážíme domů. Zelenina tak neputuje zbytečně v kamionech do meziskladů a prodejen, jako tomu je u kamenných obchodů. Na Rohlíku jde čerstvá zelenina z pole přímo k vám.

O výrobci

Čerstvě utrženo je sdružení několika českých farmářů, kteří pod společnou značkou pěstují a dodávají do tuzemských obchodů rajčata a v letní sezoně také meruňky a borůvky. Jejich společným cílem je nabízet zákazníkům kvalitní zeleninu a ovoce pěstované v Česku, poctivě a šetrně k přírodě i lidem.

Farmáři z Čerstvě utrženo věří, že ohleduplně vypěstované potraviny bez zbytečné chemie jsou nejen lepší, ale i zdravější. Proto pro své rostliny používají výhradně přirozenou biologickou ochranu, obnovitelné zdroje (skleníky využívají teplo a elektřinu z bioplynové stanice) a maximum přirozeného světla a vzduchu. Stejně tak šetří vodu: zalévají dešťovkou a přebytečnou zálivku recyklují.

Skladování

Ideální teplota pro uchování chuti rajčat by se měla pohybovat lehce nad 10 °C.

Výrobce

Čerstvě utrženo
Šumavská 35
602 00  Brno
Česká republika

Složení

Rajčata cherry kulatá na větvičce
Odrůda Nelinka
I. jakost