Gourmet

Gourmet Gold Double pleasure s hovězím a kuřetem pro kočky

85 g
23,90 Kč 281,18 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní krmivo pro dospělé kočky.

Gourmet Gold vytvořil Double Pleasure, lahodná krmiva, která budou každý den rozmazlovat její mlsný jazýček zajímavým chuťovým zážitkem. Skvělá kombinace lahodných kousků a šetrně uvařených jemných plátků v jedné porci nabízí vaší kočce potěšení z různých chutí a textur. 

Použití

Krmný návod: Dospělou kočku o průměrné hmotnosti (4 kg) krmte 4 konzervami denně, nejlépe ve 2 samostatných dávkách. Uvedené krmné dávky jsou určené pro dospělé středně aktivní kočky v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si vaše kočka udržela optimální hmotnost.

Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako jsou potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo krmivo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Neotevřenou konzervu skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
143 20 Praha 4
Česká republika

Složení

Maso a výrobky živočišného původu (z toho hovězí 4 %, kuře 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, obiloviny, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, cukry

Výživové hodnoty
Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky: m.j./kg: Vit. A 635 Vit. D3 95 mg/kg: Síran železnatý monohydrát 22,4 Jodičnan vápenatý bezvodý 0,28 Síran měďnatý pentahydrát 2,5 Síran manganatý monohydrát 4,4 Síran zinečnatý monohydrát 36 Analytické složky: Vlhkost 81,5 % Protein 10,0 % Obsah tuku 3,0 % Obsah anorganických látek 2,0 % Hrubá vláknina 0,1 %