Yoggies

Yoggies Kuřecí a hovězí maso – minigranule s laktobacily pro psy

2 kg
331,00 Kč 165,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule lisované za studena od české firmy Yoggies jsou díky svému obsahu syrového a pomalu sušeného kvalitního masa i jedinečnému obsahu přírodních chutí, vůní i živin bez chemie skvělým a každodenním kvalitním krmivem pro mladé, dospělé i starší psy.

Granule obsahují probiotika (laktobacily), které podporují zdravý imunitní systém a obranyschopnost psa. 

Receptura granulí Yoggies je sestavena tak, aby měl váš pes požitek z chutí i vůní syrového sušeného masa (obsahují až 87 % kvalitního syrového masa před sušením), tak z chroupání, které napodobuje kousání kostí a vyplavuje endorfiny (hormon štěstí).

Chroupání tvrdých granulí také mechanicky čistí chrup psa. Tyto granule jsou lisovány za studena při teplotě max. 38 °C bez použití jakékoliv chemie. Jejich receptura je vyvinuta tzv. "All Life Stages" pro štěňata, dospělé i starší psy.  

Velikost granulí – Minigranule pro štěňata a malá plemena psů.

Baleno ekologicky v recyklovatelném papírovém pytli.

Použití

Doporučuje se zvolit ideální krmnou dávku pro psa podle jeho věku, tělesné váhy a aktivity. Předpokládá se, že každý chovatel nastaví krmnou dávku individuálně podle potřeb svého psa.

Doporučená základní krmná dávka na den je 1,2 % z tělesné váhy psa (pro psy s nízkou denní aktivitou). Běžná i vyšší aktivita vašeho psa si zaslouží krmnou dávku ve výši 1,8–2,5 % tělesné váhy psa podle fyzické zátěže. Doporučené dávky jsou orientační. Skutečná potřeba potravy může záviset na aktivitě a věku psa.

Nezapomínejte, že každý pes musí mít vždy k dispozici dostatečné množství čerstvé vody.

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Třinecká 674
273 56  Buštěhrad 
Česká republika

Sušené kuřecí maso mleté 26,50 %, sušené hovězí maso mleté 7,80 %, sušené rybí maso 5,40 %, výtažek z masa mořské mušle pro zdravé šlachy a klouby, (celkový obsah syrového masa je ca 87% před sušením), celozrnná rýžová mouka 26,50 %, rýžové vločky, kořen pastináku sušený mletý, kukuřičné klíčky, sušené řepné řízky, řepkový olej lisovaný za studena, rybí olej, sušená mletá jablka, sušené mleté hrušky, želatinový prášek, směs sušených bylinek pro psy, křemelina organická, potravinová rašelina mletá, sušená a mletá Yucca schidigera, směs laktobacilů Yoggies (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus) pro podporu imunity

Analytické složky (přísady / kg): Hrubý protein 26,00 %, hrubý tuk 10,00 %, hrubá vláknina 3,50 %, hrubé popeloviny 6,80 %, vápník 1,25 %, fosfor 0,99 %, sodík 0,38 %

Metabolizovaná energie: 3650 kcal/kg