Tátův sad

Tátův sad Chmelený Cider

330 ml
Od českého farmářeTento produkt je určen starším 18 let.
54,90 Kč 166,36 Kč/l

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochutnejte jedinečný cider vyrobený tradičním způsobem - fermentací čerstvého jablečného moštu a studeným chmelením. Na závěr výrobního procesu po dvouletém zrání ještě měsíc za studena chmelený třemi speciálními odrůdami chmele. Ideální pro ty, co mají rádi pivo, ale nechtějí se nechat uspat.

Chmelený cider bez přidaného cukru je příjemně hořký, krusně svěží s citrusovými tóny v chuti. Potěší kdykoli během dne.

Obsah alkoholu 6,2 %. 

Proč jsou cidery Tátův sad výjimečné? 

Cidery vynikají až dvouletým zráním, díky kterému získávají svou nezaměnitelnou vyváženou chuť. Jan Abt si zakládá na pečlivém a tradičním postupu při výrobě a také na tom, aby použité suroviny ani samotné výrobky nebyly chemicky ošetřovány. Sám na to dohlíží po celý proces výroby – od sklizně jablek, přes lisování, fermentaci, zrání až po samotné plnění.

Použití

Nejlépe chutná vychlazená.

O výrobci

Tátův sad je značka, pod kterou Jan Abt se svou rodinou vyrábí řemeslné cidery, limonády a mošty od roku 2014. Manželé Abtovi v roce 2004 opustili rodné velkoměsto, koupili rozpadlý statek ve středočeské Líšnici a během několikaleté rekonstrukce přemýšleli, jak se živit v místě, které se jim stalo novým domovem. Při jedné z cest po Normandii a Bretani jim zachutnal cider. A protože se shodli, že jablko do české krajiny odjakživa patřilo, bylo rozhodnuto.

Postupně vysázeli 9 hektarů sadů původních odrůd jabloní na vysokokmenných podnožích spolu se speciálními anglickými a francouzskými odrůdami, které jsou pro výrobu dobrého cideru nezbytné. Nakoupili základní vybavení a v roce 2014 vyrobili prvních 12 tisíc litrů na zahradním hydrolisu. Dnes hospodaří na více než 30 hektarech luk a sadů v ekologickém režimu, s respektem k přírodě, a s láskou vyrábí kromě cideru i limonády a mošty.

Skladování

Skladujte v chladu a vyvaruje přímému slunečnímu světlu. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Jan Abt    
Líšnice 17, 252 10

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 332 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Jablečný mošt
Výluh z chmele

Alergeny

Oxid siřičitý a siřičitany
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.