Evian

Evian rPet Přírodní minerální voda nesycená

0,75 l
45,10 Kč 60,13 Kč/l

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochutnejte tuto výjimečně osvěžující neperlivou vodu od francouzské značky Evian v balení 0,75 l. Evian je přírodní minerální voda z pramene Cachat a je po dobu 15 let přirozeně filtrována. 

Pochází z jediného zdroje ve francouzských Alpách, který zůstává nedotčený člověkem a na své cestě vrstvami ledovcových hornin absorbuje jedinečné minerály.

 

Láhev je ze 100% recyklovaného plastu (rPET), který je šetrnější k životnímu prostředí.

Materiál rPET pochází z vytříděných PET lahví, které se nařežou, umyjí a vytvoří se z nich granulát, z kterého se vyrábí mimo jiné také recyklované PET láhve. Všechny lahve Evian jsou plně recyklovatelné a Evian je celosvětově certifikován jako uhlíkově neutrální.

Použití

Určena pro přímou spotřebu. Vhodná pro pravidelné pití.

O výrobci

Společnost DANONE, která vlastní značku EVIAN, je jedním z předních výrobců balené vody na světě. Toto vedoucí postavení v segmentu balených vod je výsledkem pohotové reakce na spotřebitelské trendy, neustálých inovací a úsilí o plné začlenění zdravé hydratace do své obchodní strategie.

Skladování

Uchovávejte v chladu a chraňte před přímým slunečním světlem. Chraňte před mrazem.

Výrobce

11. avenue du Général Drupas - BP 87 -
74503 
Evian - francie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 693 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 300 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Voda