Plátky vepřové krkovice bez kosti. Jak vychází z názvu, krkovice se nachází na horní straně zad od hlavy po hřbetní část navazující na pečeni. Je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Poměr tuku je závislý na jateční váze prasete. Vhodná je převážně na pečení, grilování a uzení.
Země původu: Česká republika nebo Belgie
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.
Vepřová krkovice bez kosti | 100 % |